bäst på att uppdatera

tycker jag att jag är, nu för tiden.

sitter i vårat rum här på sjukhuset och lyssnar när Lotta dikterar in sin näst sista journal. mina är redan inlästa. livet är härligt och idag blir det ÄNTLIGEN djurparken och dollarstore :)
(livet är också orättvist ibland. men nu tycker jag att vi ska fokusera på solen som skiner.)
jag har städat ut mitt rum också. det var riktigt tråkigt. särskilt efter jag tog bort min dator och därmed också musiken.

igår hade vi en trevlig kväll med ute-ätning, vin och ost - kväll och fina samtal. det var jag, lotta, desi och emy (dvs alla som varit här och gjort praktik) och jag tycker om dom så mycket, det kommer att bli sorgligt att lämna den här staden. tror nog att lycksele är ganska bäst. (förutom umeå, skellefteå och bryssel. och kanske trondheim).

sedan blir det plugg. men det fokuserar vi inte på nu!!
äntligen på väg
luften bor i mina steg
jag har lämnat allt som tynger mej,
på vägen hem till dej

nu är det sista rycket

och det går fort, vill jag lova. det enda jag har kvar nu är att testa en liten treåring imorgon. blir spännande. plus att jag har kvar typ sjuhundra journaler, då... men.

jag älskar att vara här, det är riktigt roligt faktiskt. tänk vad kul det kommer att bli när man är riktig logoped...  : )

är på sjukt bra humör också. imorgon ska det bli fint väder - och jag ska till lycksele djurpark. det ni, erkänn att ni är galet avundsjuka!
ikväll ska jag äta middag hos min mormors syster. jag minns inte alls hur hon ser ut, det kan bli spännande, hon ska komma och möta mej här i ingången till sjukhuset.
: )


BEA

tycker att jag uppdaterar sällan
,
jag vet inte vad hon menar med det???

men jag tänkte skriva några rader för att göra henne glad, som jag ju vill göra.

jag kan berätta om gårdagen när vi firade en eminent ELIN UNGER som har fyllt år - grattis elin!!
dagen började på stan där vi chillade och fick mintpastiller av märket länsförsäkringar, åt guaccomålet och  ... köpte skor åt lotta. sedan glassade jag och lotta i solen ett tag sen begav jag mej till elin med chokladkakor och erikolov för att fira av hennes dag. vi möttes upp på vägen av en hund som hette alice och så elin, fina tider. sedan blev det en frågesport på TV där vi fick lära oss saker om bland annat charlotte perelli. sedan var det dags för schlagern. sverige vann inte, hör och häpna! men det gjorde ryssland och skridskoåkarn.

nu känner jag att ni vet så mkt om mitt liv att ni kan skriva en bok om det -
som jag sedan kan läsa. vad roligt!!!


lev väl : )

solen går upp över kåk och gränd

våren är ung och oanvänd
och sången ekar från himlen sänd
- det är ett stort liv!

en söndag.

och ikväll åker jag iväg till lycksele igen...

men helgen har varit klockren. det är verkligen så roligt att komma tillbaka till umeå!
itordsags när jag kom hit åt jag middag med erikolov, sen var vi iväg och kikade på en buddah och en fors, bland annat.

ifredags var jag först en sväng på skolan och träffade elin bland annat, vilket var galet roligt för vi har inte setts på så länge känns det som. det är märkligt, känns inte alls som att alla i klassen har praktik. men så är det ju.. sen på kvällen var vi på engagemangssittningen på villan, jag och lotta. fick billig goood mat och så, så det var det verkligen värt! plus att några spexare var där så vi kände folk så det var verkligen roligt : ) dom spelade sjukt bra musik också, ibörjan var vi dock lite rädda och gömde oss på en toa, vi råkade komma tidigt trots att vi trodde att vi var sena. som tur är gick vi i sinom tid ut från toan och det var ju ett bra val!

igår var det sjuttonde maj, och vi tyckte att erikolov förtjänade en riktig fest till sin ära. han är ju trots allt en fin person och sjuttonde maj är ju trots allt norges nationaldag, så allting passade så fint. vi bjöd på tårta, fiskedam, en planch, mat och vin och hade det riktigt trevligt!

okej, bilderna är inte från igår men vi lyckades skicka bilder från lottas mobil till min dator igår så jag tänkte, lägga upp är vad jag måste göra!

förresten så har jag en bild på mej och lotta i våra fina norgemössor också, tror jag ska lägga upp den med när jag är i farten. har hört att endel människor undgått att se dom. så kan vi inte ha det!


det visade sig sen

att jag överlevde första veckan. en fjärdedel av praktiken gjort.

första patienten överlevde också! och jag tror det gick bra, har dock ingen annan än mej själv att fråga då ingen var och tittade på. förutom pappan till ungen, men enligt han gick det utmärkt! det hade skett en stor förbättring sen sist och det var jättekul att se.

lycksele bjuder på många supriser. vi åt jättegod mjukklass, hur mycket glass som helst fick vi, för femton spänn. jag orkade inte äta upp min! det vet ni alla betyder att det var RIKLIGA mängder.

rummet är fint. fast galet lyhört, man hör typ när grannarna pysslar med påsar. till och med. men jag trivs ändå! och det är så nära lottas lägenhet att vi kan prata med varandra från fönstrena. = tur. jag gillar inte att vara själv.

jag tycker att jag lever livet som det ska levas! nu ska jag ut och promenera med min käre vän emma och min käre hund cesar.

ps jag har skrivit "klar" hemtentorna, två stycken, så när som på en fråga. i morse! jag är kung.


no head no heart no hurry no hate no fun no must no city no state no car no kin no call no kiss no book no brand no hit no miss no tears no laugh no law no sin no hand to put my handshake in, no header no footer no girl no boy no good no better no touch no toy,

there is only air, where I used to care

gissa

om jag glömt min mobil i lottas mammas bil?
det har jag iaf.. så ni får klara er utan min eminenta smskunskap i veckan.

i övrigt går det typ.. bra. eller jag vet inte förrän onsdag. men det känns bra, min handledare är bra.

lycksele

dit ska jag ikväll. till lappland, sverige.. och en logopedmottagning inte alls så nära dej.
jag är jättenervös. är rädd:
* att logopeden som jag har som handledare ska tycka att jag har fula kläder
* att densamma ska tycka att jag är tråkig, osmart, dålig student.
* att ungen jag har första gången inte ska säga ett ord
* att ungen ska säga massa ord, som jag inte förstår ett skit av.
* att jag ska glömma bort tiden och bara leka hela undersökningstiden
* att jag ska få en blackout och inte minnas någonting som ungen sa så att jag inte kan göra en bedömning sen
* att jag inte hittar till logopedmottagningen
* att lotta och jag ska bo en mil från varandra, att gatan är så långt att man inte alls kan hälsa på varandra om man bor på nummer 2 och nummer 12.
* att jag ska glömma något jätteviktigt. typ mobilen eller linsvätskan. och glasögonen samtidigt. eller skor.

sen är jag rädd för en massa annat också. och rädd att fara härifrån och att lägenheten ska brinna ner eller något. eller bli invaderad av nyckelpigor.

tänk på mej på onsdag när jag sitter där med min första patient!!!!!!!!!! skicka massa bra tankar. så kanske jag inte svimmar av eller gör fel.

i övrigt är det rätt så bra, var i skellefteå iveckan och hade en jätterolig valborgskväll och igår hade vi en rolig fest och jag fick träffa annas lotta - hon var jättegullig!   : )
och solen skiner. jag ska ut i den nu. var bara inne tvärt och kollade om någon snott mina pengar (har borta kortet)

lev livet som det ska levas!!!
det finns en skräck som lärt sig hitta hit
att allt är utbyrtbart för mig
att jag är bottenfrusen, oberörd

rolig historia

made by mamma:

Erik: "Om utomjordningar kom till jorden, gissa vilka dom skulle kontakta först?"
Mamma: "Logopeder!"HÖHÖH

men den är inte bättre än
"Varför säger norrmän 'Dockor är fina!' till svenskar?!"
"För att dom tror att svenskar tror att norrmän är dockor!"

RSS 2.0