seg söndag.

Maria har varit här ihelgen, vi har haft jättemysigt men hon hade med sig en lite dålig överraskning, nämligen en förkylning som slog till natten mot lördagen så jag har kännt mej risig mest hela tiden hon varit här. hon hade med sig "snopp-pasta" också, från italien. den var god, vi åt lite av den idag.
vi hann med en visit hos erikolov & co ifredags, Maria fick se en alldeles äkta rökmaskin. spännande tider. igår såg vi Juno & melodifestivalen. Grace Kelly låten, vad ska man säga?? känns onekligen som en ripoff.
nu är hon back i Skellefteå, Lotta & jag ska se film och tvätta. hm.

det verkar som om jag genomgår en förvandling. iveckan har jag fått finnar, ingen mens och rapat för första gången i mitt liv (vad jag kan minnas, i alla fall). jag har också börjat prata en massa = ta mer plats och idag låter jag till och med som en man. kan detta vara ett permanent tillstånd? det får vi för all del inte hoppas. Gustaf kommer ju hem snart, vad ska han säga?

kent på torsdag! trevliga tider. Gustaf på torsdag också : )
Imorgon fyller min eminenta roomie 23 år, var vänliga och gratulera så blir det bra stämning. min bror ska komma hit imorgon, också. trevliga tider!

Kommentarer
Postat av: emma

"jag har också börjat prata en massa..."

ja för det har du ju verkligen inte gjort tidigare eller?`
:D

2008-03-08 @ 14:31:19
URL: http://memman86.webblogg.se
Postat av: Karin

mitt prat nådde en ny nivå häromveckan. pratade jämt och ständigt om allt möjligt jag gjorde.

2008-03-09 @ 15:45:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0