london calling.

åker imorgon tillsammans med allra käraste syster Maria : ) ser så sjukt mycket fram emot att träffa Pauline & Sebastian igen... hoppas att dom minns mig litegrann fortfarande.

lyssnar på kent och deppar lite för att jag inte blivit klar med uppgifterna än. är jag sämst eller är jag? sen har jag spenderat två timmar hos Gustaf doing nothing, när jag skulle ha packat istället. och skrivit manus. whatever säger jag, jag ska till LONDON. hurra : )

ny kurs idag, med Leila. är faktiskt väldigt peppad på den, mycket mer intressant än det jag håller på med just nu måste det då vara..

snart påsk också. då kanske vi ses i ett skellefteå nära dej. om du är där, det vill säga. och om jag är där, vilket tiden får utvisa. tydligen blir det osäkrare och osäkrare i skell, Bea skvallrade om en misshandel i gångtunneln ovanför stan, dvs den jag går i nästan varje kväll när jag är hemma och som mina syskon vandrar i dagligen också. det här får inte fortgå. en uppmaning till skelleftåebor: var ute och gå mer så att det blir mer folk på gatorna och mindre sånahär incidenser!

är i en kentfas sen konserten förra veckan. ju mer jag tänker på den desto bättre blir den..


äntligen har jag hittat orden
och jag hittar dina händer under bordet
vi hinner bli nåt stort än
växa några meter innan sommaren blir oktober

är du lycklig du?

Kommentarer
Postat av: Lotta

Nej, inte Kent. Men annars: Du är bäst

2008-03-13 @ 22:10:38
URL: http://www.originallotta.blogg.se
Postat av: elin

London baby!!! dont forget to be in your map:D Antar att du fattar va ja syftar på.. om inte.. Joey! Hoppas du får skitkul!!

2008-03-14 @ 08:33:22
URL: http://www.polsan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0