att komma hem

kan var riktigt jäkla jobbigt om man åker någonstans ifrån vars man trivs.
särskilt om man har saker hemma som gör att det inte känns optimalt (skola och diverse).
särskilt om man inte riktigt orkar just nu. med någonting alls.

så kommer man hem och så är det alldeles städat och fint, så fint som det aldrig någonsin varit sen jag & lotta flyttat ihop (det har visat sig att vi är lika obrydda båda två.. :P).
och så är lotta till och med vaken, i ottan (för att hon skulle till skolan, visserligen, men ändå) och pratar med mej om livet och världen så att jag känner mej mindre galen och mer riktig.
och så har vi bestämt att idag ska vi göra något alldeles särskilt och roligt för att få livet att verka lite bättre - äta godis. det ni.

så det är inte rikitgt så hemskt att komma hem. om man kommer hem till en vän. det är det jag vill säga åt er alla - ropen ska skalla "bo med en vän, hellre nu än sen".

och ja, jag är jättetrött, man sover inte så bra i en buss.

iväg till att möta anna....... och göra en samtalsanalys som jag inte har någon aning om vad den innebär. det ni!


london calling.

åker imorgon tillsammans med allra käraste syster Maria : ) ser så sjukt mycket fram emot att träffa Pauline & Sebastian igen... hoppas att dom minns mig litegrann fortfarande.

lyssnar på kent och deppar lite för att jag inte blivit klar med uppgifterna än. är jag sämst eller är jag? sen har jag spenderat två timmar hos Gustaf doing nothing, när jag skulle ha packat istället. och skrivit manus. whatever säger jag, jag ska till LONDON. hurra : )

ny kurs idag, med Leila. är faktiskt väldigt peppad på den, mycket mer intressant än det jag håller på med just nu måste det då vara..

snart påsk också. då kanske vi ses i ett skellefteå nära dej. om du är där, det vill säga. och om jag är där, vilket tiden får utvisa. tydligen blir det osäkrare och osäkrare i skell, Bea skvallrade om en misshandel i gångtunneln ovanför stan, dvs den jag går i nästan varje kväll när jag är hemma och som mina syskon vandrar i dagligen också. det här får inte fortgå. en uppmaning till skelleftåebor: var ute och gå mer så att det blir mer folk på gatorna och mindre sånahär incidenser!

är i en kentfas sen konserten förra veckan. ju mer jag tänker på den desto bättre blir den..


äntligen har jag hittat orden
och jag hittar dina händer under bordet
vi hinner bli nåt stort än
växa några meter innan sommaren blir oktober

är du lycklig du?

seg söndag.

Maria har varit här ihelgen, vi har haft jättemysigt men hon hade med sig en lite dålig överraskning, nämligen en förkylning som slog till natten mot lördagen så jag har kännt mej risig mest hela tiden hon varit här. hon hade med sig "snopp-pasta" också, från italien. den var god, vi åt lite av den idag.
vi hann med en visit hos erikolov & co ifredags, Maria fick se en alldeles äkta rökmaskin. spännande tider. igår såg vi Juno & melodifestivalen. Grace Kelly låten, vad ska man säga?? känns onekligen som en ripoff.
nu är hon back i Skellefteå, Lotta & jag ska se film och tvätta. hm.

det verkar som om jag genomgår en förvandling. iveckan har jag fått finnar, ingen mens och rapat för första gången i mitt liv (vad jag kan minnas, i alla fall). jag har också börjat prata en massa = ta mer plats och idag låter jag till och med som en man. kan detta vara ett permanent tillstånd? det får vi för all del inte hoppas. Gustaf kommer ju hem snart, vad ska han säga?

kent på torsdag! trevliga tider. Gustaf på torsdag också : )
Imorgon fyller min eminenta roomie 23 år, var vänliga och gratulera så blir det bra stämning. min bror ska komma hit imorgon, också. trevliga tider!

RSS 2.0