återigen dagen innan tenta

jag tycker att vi har tenta oftare än något annat nu för tiden.
känns som om allt jag gör är skriva listor med ord jag inte känner igen (många av dom BORDE jag verkligen känna igen vid det här laget) och läser igenom föreläsningsanteckningar. frånvaron av handouts vid den här kursen gör mej galen. fast det förenklar inläsandet något, då jag automatiskt hoppar över stora delar för jag tycker att det är such a pain att läsa min jobbiga handstil jämt. lär dej skriva ordentligt, människa!

hur är det förresten möjligt att jag blandar ihop dysartri och dysfagi? jag har kunnat dom begreppen typ ett år och nu snurrar dom runt i huvudet med ataxi, atoni, agrafi, akalkuli, aa-a-a-a--a-a-a-a-aaaaaaaaaaa!


gustaf är fortfarande borta. det börjar bli tråkigt. jag brukar alltid sova hos honom innan tentor, han är min nya 'luckycharm'.


min bror blir femton år imorgon. och jag har lovat min optiker att återvända till skellefteå den femtonde februari för återbesök. skellefteå kommer att bli välbesökt av mej. men det är stan värd :)


seriöst.
GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ från datorn karin. gå nu !! nu !!!! nu går jag

hej på en lördag.[jag & maria har roligt. vi har haft roligt hela livet.]

ska snart iväg på en fest. har inte riktigt orkat göra mej iordning ännu.. var ute och  åkte skoter med Bea & hennes bror idag, det var helt otroligt roligt trots att vi hade lite otur (som vanligt, det är mest alltid som en komediserie när vi ska till att göra något) hoppas att kvällen inte blir oturlig, i alla fall.
jag trivs så galet bra att ha Bea hemma. hon får aldrig ge sig av igen. jag ska låsa in henne i källaren tills flyget gått, så att hon inte kommer sig iväg. på måndag åker hon igen..

Gustaf har det bra i bangladesh också, ifall ni undrar, eller,  han är ju i Indien. men han har det bra där. läs om det på resedagboken:
http://www.resedagboken.com/Default.aspx?documentId=24&section=journey&journeyId=271968&userId=208597


nu är det verkligen dags för mej att iaf börja göra mej iordning....

den tjuandra och ett år sen..

... jag började på logopedprogrammet.
Konstigt hur tiden kan gå så fort. Konstigt hur det känns som om det ändå var sjukt länge sen och jag alltid gått här och bott här. Konstigt hur mycket allt kan förändras på ett år.

Och jag skulle inte ändra någonting.

en ledig lördag är en braa lördag

igår gjorde jag tenta och det var sköönt! Nu har jag en helt ledig helg, om man inte räknar med auskultationsrapporten men den kan jag lika gärna göra sen (jag älskar att tänka så, det känns som att sen aldrig ska komma). Vad som var lite mystiskt igår var att vi rättade varandras tentor, och förstasidan med namn var kvar så man kunde se vems tenta man rättade, jag tycker det är lite intekul faktiskt.

Idag ska jag bara ta det luuugnt, och träna med Lotta. Och tvätta håret (obs: internskämt). Sedan blir nog kvällen inte så tokig heller. Gissa om Bea kommer till SVERIGE på fredag, lyckan har sällan varit större, vore dock något bättre om inte det skulle sammanfalla med att Gustaf åker till BANGLADESH (det kan ju aldrig vara nödvändigt) och stannar där sex veckor. Må alla flyg till bangladesh ställas in. (Och han på något mystiskt vis vara nöjd med det:P)

Är hos Gustaf och tittar på när han pluggar och njuter av det faktum att jag slipper. Livet är härligt :)

Vet inte vad mer jag har att berätta om, när allting är bra finns det aldrig så mycket att säga. Jag klarade av att vara på en operation i tisdags alldeles galant så jag är hyfsat stolt över mej själv. De skar bort halva en tjejs tonsiller och adenoiden bakom näsan och ÄNDÅ så svimmade inte Karin. Är inde det en seger, så säg?

Linda ska flytta snart, och Lotta ska flytta in. Roligt och tråkigt på samma gång. Hoppas att det blir så att världens bästa roomie flyttar ut och världens bästa flyttar in.


Nu ska jag inte sitta här längre för Lotta ska komma hit och vi ska gå iväg till mej och fixa mat åt the Lotta.

skolstart?

seriöst? vi är de enda som är på hela universitetsområdet, känns det som. nian är inte öppen, så inga goda mackor. ändå är det jättemycket trängsel lunchtid för vi har ju bara två microvågsugnar, varför? sen så har vi typ inga sittplatser. tajta tider och stressiga tider. man gör det bästa man kan av situationen i alla fall! jag & lotta hade en sketch på skolan igår lunchtid, den involverade: en julklapp jag fått av min faster, glas med vatten, mandariner, ett kinderägg & partytutor.. för närmare beskrvining, fråga någon av våra kära klasskamrater. vi lyste i alla fall upp tillvaron för oss själva, det är ju alltid något!

jag såg "förtrollad" också, igår, med emma. den lös upp min tillvaro, jag älskar fina filmer. särskilt med sagotema.

gustaf är inte här ännu, han fattas mej. han är så fin. i alla fall minns jag honom så, vem vet hur han är nu, man kan förändras mycket på två veckor :P skämt åsido, han kommer om tre dagar. jag tror nog jag överlever.. särskilt som helgen verkar bli lovande ändå med fester och myskväll :)

jag saknar min familj. särskilt maria, min allrakärastesyster. hon är rätt så kung.

nu ska jag hämta tvätten.
you see the miles just fades away, when I dream of holding you

RSS 2.0