Laboration 1: Vokaler

jag sitter och lyssnar på "katten kapar gittans kex" och mäter vokalernas längd i millisekunder. det är helt otroligt inte spännande och helt otroligt tidskrävande. vi skulle egentligen till skolan för att sitta i labbet där och gå igenom med våran föreläsare, men ack så vi bedrog oss. det visade sig sen... att labbet inte kunde ta emot mer än tre personer samtidigt. och hur ska det då gå med en halv klass?

idag är det allahjärtansdag men jag har inte tänkt märka det så mycket, jag har ju min uppgift. sedan, ikväll, ska jag gå på ett stepmuskelpass med suffe och lotta :). lotta & jag ska också äta plättar ikväll (fastän hon envisas med att kalla det "pannkaka") med blåbärssylt & glass för att fira att vi klarade neurologitentan (jag är dock inte säker på att jag gjorde det, minns inte min kod men jag har listat ut att jag borde ha en kod som klarat det pga vem jag satt bredvid osv).

ihelgen blir det en sväng till skellefteå, ska träffa cesar, erik, mamma och min optiker bland annat.
sedan får vi se vad skellefteå har att erbjuda (får mej osökt att tänka på "skellefteå erbjuder - FJORTON GLADA DAGAR", för er som förstår vad jag menar).

ikväll ska jag prata med gustaf igen. det är nästan lite pirrigt, sådär som det är i början. men nu har det gått över halva sexveckor-tiden så det blir ljusare, precis som det blir utomhus. vädret är oförskämt fint idag och jag sitter här inne vid min dator - det är lite sorgligt.

lotta har förresten skrivit ett spännande blogginlägg om vad vi har för oss, för er som känner er nyfikna. det står också intressanta saker om hennes länsförsäkringskompisar där. jag har aldrig träffat dom, men efter det inlägget är jag inte säker på att jag vill?  : P

avslutningsvis vill jag bara säga; lev väl, och var glad att du slipper mäta vokalers längd! om du slipper, det vill säga. och hoppas vi ses på en hawaiifest nära dej (eller mej?) nästa vecka  :)


Kommentarer
Postat av: Lotta

You go gal! Ikväll kommer bli kiiiing

2008-02-14 @ 18:22:06
URL: http://www.originallotta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0