grattis bea!!


Jag & Bea i bryssel. för ett år sedan, ungefär.
Bea fyller 22 år idag och eftersom hon är king vill jag upplysa er alla om det!! det är roligt att fylla år, jag är lite avis.

anledningar till att mitt liv kunde varit bättre just nu:
* Bea fyller år och bor i belgien. det är långt bort. det är svårt att komma över med en tårta.
* Gustaf projektarbetar och leker i bangladesh. det är långt bort. det är svårt att komma över med en puss.
* min mobil har bara en plupp kvar på batteriet, vilket innebär att trots att min syster återvänt från Rom kan vi inte prata om livet och världen. jag kan inte ladda telefonen, eftersom jag glömt min laddare i skellefteå (lotta har också lyckats med exakt samma konststycke, hur otippat är inte det? eller kanske ganska tippat..) jag kan alltså inte heller ringa någon annan för att avreagera mej på att:
* jag hittar inga formanter i någon av vokalerna vi ska hitta formanter i, och jag har hört beryktas att det är uppemot 280 stycken. på torsdag får vi en ny labb. detta innebär att jag har jättelite tid att lyckas med något som jag inte alls klarar av.
* Lotta jobbar, så jag är ensam. (jag har fått erbjudande att komma och plugga hos Sofia, men orkar inte bege mej med datorn och allt)
* jag har bokat biljetter till en Londonresa med systeryster, men en av resorna har jag inte fått någon bekräftelse på och pengar har inte dragits. jag vågar dock inte boka ny resa, av rädsla att det ska dras i efterhand. vad ska jag göra? idéer uppskattas.
* mitt vaccinationsärr är inte alls så ärrigt som alla andras. det är bara platt och lite rött men jättejättelitet. jag blir nästan lite avundsjuk, trots att jag fasar för varigheten. (okej, det är kanske inte så farligt, det KAN vara så att sakerna tagit slut och jag nu drar till helt inte-så-allvarliga-alls saker, så jag ska nog sluta nu)

egentligen ska man inte klaga, när det är fint väder och man har mat och man har goda vänner och man ska ha en rolig fest på lördag och man vet att hur som helst så ska det nog lösa sig. för det vet man ju, man kommer alltid att ha mat och hur man än ser på det så kommer man alltid att ha det rätt så bra. jag har ingen rätt att klaga. det är bara en dålig sinnesstämning som lagt sig över mej. och trot eller ej: jag lyssnar på juno-soundtracket och det känns redan faktiskt bättre. "Loose Lips" med Kimya Dawson och "Tire Swing" med densamma är dagens rekomenderade låtar.


Kommentarer
Postat av: Linda

en idé kan vara att ladda mobilen?

2008-02-19 @ 16:29:46
URL: http://lindie86.blogg.se
Postat av: Lotta

Nu har jag skrivit ännu mera! Stackare som är ensam :/ Men jag kan underhålla dig digitalt vettja =)

2008-02-19 @ 16:40:37
URL: http://www.originallotta.blogg.se
Postat av: Suffe

Livet går upp och livet går ner, detta var en tråkig labb och jag vill inte ha fler.

Fint va? Allt ordnar sig Karin. Verkar som om alla är inne i en liten dipp just nu. Bra att vi har varandra då :)
Ses snart!
Kram!

2008-02-19 @ 18:03:51
Postat av: Gustaf

Du, kan du inte lana mobilladdare av nagon i skolan bara over dagen? Du ar jatteduktig som kampar pa med din uppgift, och du kommer att klara den jattebra! Kop lite choklad och packa ner datorn och ta den till Sofia! Det gar ju jattesnabbt och latt att bara en barbar dator, det gor vi varje dag till kontoret! Ni kanske kan baka en god kaka och se pa en mysig film tillsammans nar ni ar klara? Haha... Bara lite forslag... Puss pa dig!!! :)

2008-02-20 @ 06:46:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0