längesen vi sågs!

men nu tänkte jag skriva några rader. mest för att jag väntar på att bea ska ha tid att prata med mej, hon har barnen och är lite upptagen.

jag har haft en jättebra sommar hittilts, trots att jag inte varit i bryssel. men jag saknar de två

och bea. men hon kommer snart till svea land!

tur att sverige är rätt så kung ändå! och tur att erikolov har kommt från kalix varje helg, annars hade sommaren blivit lite för lång är jag rädd. det har visat sig att kalix ligger långt bort från allting.

maria åker som aupair till london om en dryg månad. jag är glad för hennes skull men ledsen för min, en syster ska inte vara så långt borta. det är någonting jag lärt mej. tur att jag har en bror i närheten i alla fall! en syster måste ändå får leva sina drömmar, trots allt : )

var och såg lasse i lördags, på lulekalaset. jag gillar inte riktigt festivalspelningar. för det första är det en massa fulla människor som mest är dryga och typ inte ens vet vilket språk lars sjunger på.  för det andra så kör lars bara massa säkra låtar som han vet att de mesta hört och kan skråla med i. för det tredje är det massa fulla småtjejer som skriker som om dom aldrig sett en karl förr, ungefär, det var två som stod framför mej och SKREK med i "kom änglar" som alrs körde lite fint och akustiskt på slutet. kanske är jag för gammal för festival-lars? men det var roligt att höra tvivel live, det tror jag aldrig att jag gjort. och han får ändå fyra av fem toasters.now time for sortering av tvätt - ett ärofyllt uppdrag indeed!

Kommentarer
Postat av: Maria

vi ska alltid bo nära när vi sett oss mätt på världen.

2008-08-04 @ 21:03:13
Postat av: Maria

Vi ska alltid bo nära varann när vi sett oss mätta på världen.

2008-08-04 @ 21:05:30
Postat av: Linda

Körde han Tvivel live? Säg det till syster, hennes favoritlåt.När ska vi ses?

2008-08-06 @ 08:08:49
URL: http://lindie86.blogg.se/
Postat av: emma

vi var nog för gamla för festival-lars.

2008-08-12 @ 19:00:36
URL: http://memman86.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Hej gumman. Nu tycker jag att det är dax för en uppdatering här på din sida, sen tycker jag även att du ska hälsa på mig på min sida också:)

Saknar dig! kramen

2008-08-24 @ 19:54:13
URL: http://johannafo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0