!


tillägg i uppdatering

jag är också prydd av extrem snygga bommulsvantar. Always. Det glömde jag säga (hur jag nu glömde det när dom sitter på mina händer jämt är ju ett under) men som tur är så har jag en rumskompis som hjälper mej när minnet sviker :)

PS jag har dom inte för skojs skull utan mer för att jag har nån typ av eksem som inte försvinner så jag har fått något specialit. Jag har alltså inte fallit så djupt ner i hypokondrikerträsket att jag måste ha på mej vantar konstant.

hallå

det är ju egentligen ett skämt, så dålig har jag varit på att uppdatera här. Och egentligen så lovar jag nog inte att bli bättre, heller. Men jag kan skriva lite nu tänkte jag. Vi har börjat en apigt jobbig transkriptionskurs (vi ska höra på ljud och skriva ner det med speciella tecken precis som det låter och märka ut allting som händer, till exempel om ljud försvinner eller förändras eller så). Det borde jag naturligtvis göra just i denna stund, men det gör jag inte. Det får jag nog göra alldeles tillräckligt av i eftermiddag. Jobbigt med skola. Men skönt att inte resa runt en massa i alla fall, måste jag få erkänna. Fastän sommaren har varit rolig har det varit mycket förflyttande. Det är så jobbigt när man måste packa ner allt och inte glömma nåt sen packa upp det och se till att man inte lägger det någonstans vars man glömmer det sen. När jag kom hem i söndags hade jag borta ett par jeans och ett par leggings och nu är båda upphittade igen, YEY!

Ihelgen är det spexupptakt och jag är nervös, fast jag vet egentligen inte varför, men jag är ofta nervös nu för tiden. Det är nog min nya grej. Fast jag gillar den inte särskilt mkt. Jag är egentligen inte någon nervös person. Eller så kanske det är det jag är, innerst inne?

Sen så är det massa som ska planeras också och jag är så snäll så jag tar på mej allting, det är nog också lite min grej. Det gillar jag inte riktigt heller.

Jag är också galet förkyld nu och det gillar jag VERKLIGEN inte. Och så har jag inga alvedon, vilket gör att jag har typ konstant förkylningshuvudvärk. Jag har två brufen men dom ska jag spara tills det är riktigt jäkla illa.

Jag börjar klockan ett idag, jag börjar faktiskt klockan ett alla gånger jag måste bege mej till universitetet den här månaden och det är bara två gånger i veckan. Så tur har jag! Det gör iofs att jag aldrig får något gjort resten av dagen, men what the heck. Man måste ju få vila någon gång. Hur störande är det förresten att det är jättesoligt nu när sommaren är över och det är kallt? Jag som skulle vara brun och snygg lagom till höstterminen. Det gick lite sådär. Men mitt hår är iaf solblekt (det var iofs inte ett mål, men man måste glädjas åt de små sakerna.)


Näehörreni. Nu är det dags för mej att...............
....
......
............. jag vet inte. Kanske se på tv litegrann eller så.

------------

Veckans absolut bästa: Bright Eyes - Bowl of Oranges

Baby don't worry cause now I got your back. And every time you feel like crying, I'm gonna try and make you laugh. And if I can't, if it just hurts too bad, then we will wait for it to pass and I will keep you company through those days so long and black.

RSS 2.0