god onsdagkväll

idag har varit en stressig onsdag och en onsdag som nu är över och det är så skönt, jag vill aldrig mer ha den här onsdagen igen.
anna var dock världens spikkung på scenbygg, det tog ungefär en kvart för mej att få ner en spik - hon gjorde det på ca 5 sekunder. jag tror att det beror på att hon har massa underliggande aggresioner som hon ventilerar ut på det här sättet. eller så är hon bara mycket starkare än jag.
nu är jag trött, och jag måste sova, för imorgon måste jag plugga en massa. jag har ju tenta om en vecka, och inte insett det alls, och inte pluggat alls, och bara oroat mej för talet, och nu är det över, så nu har jag ingenting att skylla på, men jag vill inte sova, för jag orkar inte med imorgon och plugg, och det är mycket trevligare att vara uppe på kvällen och oplugga än att stiga upp på morgonen och plugga.

det här blev ett väldigt flummigt inlägg.


jag gör lustiga saker med händerna när jag pratar. förresten.och lars winnerbäcks nya skiva är riktigt bra, förresten. och
vet du vad lycka är så säg det nu
vet du vad priset är för den
vet du med vad man mutar hundarna
som ylar genom natten


Kommentarer
Postat av: Suffe

Andas, Karin. ANDAS. Denna tentan blir inte SÅ jobbig att plugga till, dels är det intressant och dels är det inte SÅ komplicerat...inte en massa stadier och operationer och skit som förra psyktentan innehöll. Det är bara att använda sitt sunda förnuft. Dessutom är vi lediga hela nästa vecka, så nog kommer du ha tid att plugga. Vi kan boka grupprum på MB några dagar för att verkligen få det gjort om du vill? Jag är på vad som :)
Puss på dig, jag är så glad att du finns! :D
Hoppas du sover nu, själv ska jag på seminarium...huvva.
Kramis!

2007-10-25 @ 09:46:14
URL: http://zoleon.webblogg.se
Postat av: Linda

Vad duktig du är Karin, uppdaterar äntligen!

2007-10-25 @ 22:13:53
Postat av: Anna

Der Spikmeister, that's me!

2007-10-25 @ 22:25:35
URL: http://annoschka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0