super attila hun (kung)
det är över nu
och jag hoppas att ni gick och såg oss
för vi ägde! vi regerade, förställningarna sparkade alla andra föreställningars rumpa ever (om jag ljuger, må gudarna straffa mej här och nu!!)
och nu har jag världens spexabstinens. jag skulle ju göra en massa saker iveckan, skriva ett arbete osv men VARFÖR städar jag inte ens mitt rum? aww. skärpning karin, såhär kan det inte fortgå, inte inte inte. ikväll är det du som sitter dej och analyserar en femårings grammatiska förmåga. så det så!!
jag har inte ens råd att köpa ett iksukort. jag var sen med att skicka in timrapporten till kommunen så nu har jag inte den tusenlapp jag skulle behövt för det. (det är faktiskt sant, jag gjorde en julklappsbudget imorse, och vad fan får vi pengar den 25e december för? det är ju apigt märkligt.)
och så är gustaf i främmande stad och främmande vårdcentral.. det är ju lite illa, kan tyckas. jag är lite avundsjuk faktiskt, det skulle vara skönt att göra någonting annat än bara vanlig skola just nu.


"han var en superhård hövding för sin stam
dom var hunner, spöade allting i sin väg
en riktig krigsmaskin plöjde fram och rommarna darra
- och vad som hände sen det har ni nu fått se!"


Medicinarspexet ATTILA

torsdag 22/11 19:00 PREMIÄR
fredag 23/11 19:00
lördag 24/11 14:00 & 19:00
söndag 25/11 19:00

gå och SE! :P :)
- bra stämning utlovas.

varför regnar det?

så tror man att "jaaa nu är det vinter och snö och mysigt" och man går runt och allt är fint och från nian ser allting så fint och vitt ut. man blir lite glad... och så åker man ner på haga litegrann och när man kommit därifrån så är det REGNIGT?

jag är riktigt trött. jag borde sova. men jag orkar inte riktigt än.

vet ni vad som hände igår då? vi har hållit på jättelänge och byggt ett tält på scenbygg, ett tält som ser ut lite som ett hus. så var vi igår äntligen klara med själva "ramen" till det och glädjen var STOR. det första jag någonsin varit  med och byggt. lite (mycket) snett och skevt, men alldeles alldeles klart. vi kom bara på att vi var tvugna att testa att det gick att bära ut det, så vi inte kom på på utflytten att det inte går. och självklart, sjävklart så går det inte. den går jättefint genom dörren.. men inte uppförtrappan. konsekvens: vi måste såga det MITT ITU. ack...

fast egentligen är jag rätt så glad ändå. och jag har någon som får mej på bra humör. sånt ska man vara glad för.

trevlig helg på er alla.

RSS 2.0