helgen

Fredag: Var på skivbolaget Nons 15års jubileum och såg Isolation Years och The Perishers med Anna, jättebra spelningar och Doktor Kosmos var också där men jag vet inte. Inte riktigt vad jag tycker om som. Men det var massa massa popare där så jag och Anna njöt : ) Vet ni förresten vad Anna gjorde i fredags? Hon är inte 20 år fyllda riktigt ännu så jag skulle köpa lite cider åt henne på systemet. Jag hade betalat och allt var fint, då skulle Anna stoppa in cidrarna i en påse men hon missade lite.. Cidern träffade golvet och sprack så att glaset försvann och govlvet blev blött och skummigt det var RIKTIGT roligt men jag blev jättechockad och utbrast "Men Anna, vad GÖR du?", vilket Anna av någon outrgrundlig anledning tyckte var otroligt roligt (?). (Förresten ska jag påpeka att Anna inte är ett dugg alkis.) Vi fick iaf en ny cider av Systembolaget och allt var fint.

Lördag: Fest med äldrekursarna. Var läskigt men det visade sig att dom inte är så läskiga utan rätt så trevliga och roliga faktiskt. (Och hon som hade festen, Alexandra, hade typ 4 Lars-skivor). Så "vi skratta och drack vin direkt ur flaskan som sig bör när det är vår och fest och man har tappat kollen" eller, som i fallet Patrik, man kanske aldrig brydde sig nog att använda glas : P

Söndag: Broder kom hit och vi hade det riktigt trevligt. Mamma var jättegullig och skickade med bröd, kyckling, sallad osv (jag tror att hon var orolig att Erik inte skulle få föda), så vi kalasade och hade det bra.

Måndag: Tog med broder till sjukhuset och visade de berömda hissarna utan dörrar, vi åkte de berömda hissarna utan dörrar, sedan åkte vi in till stan och åt pommes och glass (det är roligt att ha bror här). På kvällen gick vi till brasan vid universitetet och kollade på tigerdans och Isolation Years, Erik åt sockervadd och jag och Anna åt resterna. Men det var ohyggligt kallt så vi gick hem och åt varma mackor och hade trevligt istället.

Tisdag: Det är idag. Inte mycket har hänt. Erik ska snart åka [ :( ].

nurse hands a plate and a spoon
don't you wanna get better
eat right, don't cut down on sleep
don't you wanna get stronger
don't you wanna live longer

she folds up the venetian blind
don't you wanna see daylight
stand up and come over here
don't you wanna get stronger
don't you wanna live longer

birds sing, call and response
don't you wanna go join them
get dressed and hold on to me
don't you wanna get fresh air
don't you wanna live longer


Kommentarer
Postat av: Anna

Snart vet hela världen om att jag tappade den där förbannade cidern tack vare dig, hrmf! ;P

2007-05-01 @ 13:02:42
URL: http://annoschka.blogspot.com
Postat av: Linda

Nurse hands!

2007-05-02 @ 15:28:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0