Concequences - Birds are singing


aww detta väder.

Det har varit helt galet fint i flera dagar, och så såklart, den dagen brännbolsyran startar och vårat lag ska spela och jag och Anna har suttit i timmar (okej kanske en och en halv men ändå!) och gjort fina hejarklackstillbehör och jag och Lotta har skapat tre logoped-tungrullarna-hejarklacksramsor i förberedelse för den stora dagen idag, DÅ börjar det regna. Och det regnar. Och det slutar aldrig regna. Och när jag ringer Anna för att beklaga mej över att det regnar då börjar det regna ÄNNU mer till och med.
Det är inte rättvisa ens en sekund.
Förresten så har jag Anatomi och Fysiologi tenta om två veckor och jag har inte ens börjat plugga än. Jag har helt tappat stinget, om jag någonsin haft det, och tagit sommarlov way to early.
Förresten så har jag också jättemycket huvudvärk. Anledningen är nog allt det som står här över.
Bra kontrast till förra "I'm so happy I'm so glad" inlägget.

Så, allt jag vill är att
a) det ska sluta regna
b) våra kurshandledare ska ge oss "facit" till alla jävla punkter på målbeskrivningen
c) tungrullarna ska gå vidare tills imorgon
d) det inte ska regna ikväll
e) att våra fina pompoms inte förstörs i regnet. (vilket ju inte kommer att hända om det bara slutar)


Förresten, så tycker jag egentligen att det är mysigt med regn. Men inte när man ska vara ute flera timmar (hela dagen).

yeeeeeeeeeeeees

Jag fick den rollen jag ville ha i spexet! En alldeles lagom liten roll som är med i en akt och YES jag blev så glad + att han jag spelade mot på auditionen ringde + att han sa "det var väldigt roligt sist" och det VAR det verkligen! YESSSSSSSSSSSSS.

+ att vi hade en vikarie idag som var SÅ McSteamy.

+ att jag träffade en tjej jag ska vara kontaktperson åt som verkade riktigt gullig1

OCH jag klarade talkommunikationstentan...!

JAG ÄR GLAD IDAG - IDAG ÄR EN GLAD DAG.

visst är det sant att det är hårt ibland - det är kärvt och jävligt svårt ibland

men när det väl blir bra

är jag så lycklig man kan va


haha!

image19

idag har jag:

Damsugit
Skurat
Torkat av köksluckorna (!) och ur äckliga skåp (!!)
Rengjort badkaret
Diskat
Gått ut med soporna
Sett på scrubs
Ringt Maria
Lyssnat på skivan jag fått av Anna kanske 5 gånger

Men jag har inte pluggat ens ett dugg.


I have got an idea, I have got an idea, let's see if it works.
You can turn into me, you can turn into me and I will take your hurt.

harry harry potter


helgen

Fredag: Var på skivbolaget Nons 15års jubileum och såg Isolation Years och The Perishers med Anna, jättebra spelningar och Doktor Kosmos var också där men jag vet inte. Inte riktigt vad jag tycker om som. Men det var massa massa popare där så jag och Anna njöt : ) Vet ni förresten vad Anna gjorde i fredags? Hon är inte 20 år fyllda riktigt ännu så jag skulle köpa lite cider åt henne på systemet. Jag hade betalat och allt var fint, då skulle Anna stoppa in cidrarna i en påse men hon missade lite.. Cidern träffade golvet och sprack så att glaset försvann och govlvet blev blött och skummigt det var RIKTIGT roligt men jag blev jättechockad och utbrast "Men Anna, vad GÖR du?", vilket Anna av någon outrgrundlig anledning tyckte var otroligt roligt (?). (Förresten ska jag påpeka att Anna inte är ett dugg alkis.) Vi fick iaf en ny cider av Systembolaget och allt var fint.

Lördag: Fest med äldrekursarna. Var läskigt men det visade sig att dom inte är så läskiga utan rätt så trevliga och roliga faktiskt. (Och hon som hade festen, Alexandra, hade typ 4 Lars-skivor). Så "vi skratta och drack vin direkt ur flaskan som sig bör när det är vår och fest och man har tappat kollen" eller, som i fallet Patrik, man kanske aldrig brydde sig nog att använda glas : P

Söndag: Broder kom hit och vi hade det riktigt trevligt. Mamma var jättegullig och skickade med bröd, kyckling, sallad osv (jag tror att hon var orolig att Erik inte skulle få föda), så vi kalasade och hade det bra.

Måndag: Tog med broder till sjukhuset och visade de berömda hissarna utan dörrar, vi åkte de berömda hissarna utan dörrar, sedan åkte vi in till stan och åt pommes och glass (det är roligt att ha bror här). På kvällen gick vi till brasan vid universitetet och kollade på tigerdans och Isolation Years, Erik åt sockervadd och jag och Anna åt resterna. Men det var ohyggligt kallt så vi gick hem och åt varma mackor och hade trevligt istället.

Tisdag: Det är idag. Inte mycket har hänt. Erik ska snart åka [ :( ].

nurse hands a plate and a spoon
don't you wanna get better
eat right, don't cut down on sleep
don't you wanna get stronger
don't you wanna live longer

she folds up the venetian blind
don't you wanna see daylight
stand up and come over here
don't you wanna get stronger
don't you wanna live longer

birds sing, call and response
don't you wanna go join them
get dressed and hold on to me
don't you wanna get fresh air
don't you wanna live longer


RSS 2.0