En bloggare.

för det är så jätteinne att blogga nu, det är väl bara att vända kappan efter vinden.
Gjorde min första tenta igår. Är uppe i massa massa vuxenpoäng: ica kort, betalat hyra, gjort en tenta, dricker vin.
Belive you me. Sen hade vi tentafest, som var rätt klockren. Ska se om jag kan he in några bilder från det.. om jag lyckas. Tror nog att Umeå är rätt bra ändå, även om det inte är Skellefteå riktigt.

Ikväll åker jag och Linus ner till Bryssel! Den alldeles speciella staden med de alldeles speciella folket och den alldeles speciella kycklingkebaben. Can't wait. Ska bli så kul att visa Linus överallt : ) Celtica och hunken here I come. (Fast de har säkert tagit bort hunken och har bara han gamlingen som spelar gamla låtar jämt nu).

Jag är jättetrött idag. Vaknade klockan 8 fastän jag inte var hemma förrän typ halv 3 kanske. Thomas sov här också så jag slapp gå hem själv, tror inte jag någonsin kommer att våga det här. Det är mysigt men man hör ju så mkt om dåligheter som händer här typ förra helgen blev några datorer stulna från våran kvartersvärd. Ni hör ju, crime på hög nivå. Förresten så pratar Thomas nederländska! Hur roligt är inte det. Snart ska jag på stan med Sofia, eller hon måste vakna först hehe.

Time to pack the bags. Tot siens!

Kommentarer
Postat av: Linda

Ändå att ni är på väg nu, och jag sitter här left and alone :P
Jag dricker te och ser på din Winnerbäck konsert dvd. Inte helt fel det heller :P
Vi ses on merdi =)

2007-03-03 @ 23:15:04
Postat av: Emma

heeej karin. i´ve found your blogg. Hoppas du har det bra. vi hörs sen när jag kommer hem, vi kan ju maila till varann? kräm.

2007-03-04 @ 17:35:57
Postat av: Linnea

hello karin!
du, det är snart dags för umeå open! jag tycker du ska med. det skulle va super fun. kan vi ha förfest i din lägenhet också! haha. think about it!

2007-03-12 @ 16:59:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0