I belgien

Ja, nu är jag här. Och jag är inte särskilt imponerad av vädret. Det är typ tjugo grader men det är inte sol förrän typ vid 4-5 tiden och då kan man ju ändå inte sola! Worthless.
Men barnen är jätteroliga och familjen jättegulliga. Joakim är hemma, för han är sjuk och hostar så man tror att stämläpparna ska gå sönder. Och han kan inte sova i London, så han måste få komma hem och sova när han är sjuk.
"Mitt" rum är förresten ommålat och jättefint! Det blev klart precis i onsdags när jag kom. Och jag är ledig måndagkväll - onsdagseftermiddag för barnen ska till London på intervju för en skola med Chris (vilket är en hemlighet än så länge för ungarna så ni får inte säga att jag sagt det om ni av en outgrundlig anledning skulle prata med dom).
Idag är både Chris och Joakim lediga, men jag jobbar ändå. Vilket typ är bra för jag har ingenting att göra när jag är ledig. Tur att Bea kommer tillbaka från Göteborg på måndagkväll! (nu är jag ledig till klockan 3 och jag är redan uttråkad, är som inte van att göra inget)
Mitt internet är förresten knäppt. Det funkar rätt bra nu, men jag tror det är för att jag inte har igång MSN. Såå, jag kommer kanske inte att ha de bästa MSN möjligheterna, är jag rädd. Fast kanske att jag skulle få typ en extra mottagare. Aw well, det ordnar sig.
MEN jag har ännu inte fått ETT ENDA sms från Sverige. Skärpning!

Förresten klarade jag tentan! Så nu vet ni det också. Tur för jag hade inte rymmt nåt mer i väskan. Den vägde 19,8 kg, vilket är mer än när jag skulle komma hit och bo i ett år! Märkligt.
Så jag kan inhandla nya saker för exakt 0,2 kg. Eller vara glad att malmö aviation inte är så petiga.
OCH så måste jag få skryta med att jag handlat KÖTT på colryt, vilket innebär att man måste leta reda på vad man vill ha på FLAMLÄNDSKA och sen beställa hur mycket man vill ha osv. Jag vågade aldrig göra det förr. Jag är mäkta stolt, faktiskt.. Fast jag råkade beställa jättemycket kalvkött, hoppas familjen äter upp det ihelgen.
Men sen hittade jag inte saltet och buljongtärningar, så jag var ändå tvungen att åka till shoppingcentrat och gå på GB.

Jag hade förresten med pruttlera till barnen. Blev en succe, måste jag få säga. Pruttar hörs numera konstant i huset.

Glad midsommar på er alla!!

Duka din veranda till fest för en långväga gäst i landet lagom är bäst
vi skålar för en midsommar till - färskpotatis och sill, som om tiden stått still
Välkommen, välkommen hit, vem du än är, var du än är

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag klarade med mina tentor! jiiihooo!

2007-06-24 @ 22:50:29
Postat av: Kim

Skönt med tentan. Grattis!

2007-06-26 @ 14:18:55
Postat av: Karin

Du MÅSTE rymma choklad till mig i väskan karin!!

2007-06-28 @ 16:17:36
URL: http://simma.webblogg.se
Postat av: Linda

www.tv-links.co.uk

2007-06-28 @ 22:13:25
Postat av: Linda

Update?

2007-07-01 @ 22:21:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0