2a juni

är det nu och det luktar gott ute och vädret är galet fint och det finns inte någonting negativt kvar i världen känns det nästan som. Alla verkar så glada och allting verkar så perfekt och fint. Förutom att vi har en jättetenta på fredag, Anatomi&Fysiologi. Den känns helt omöjlig. Och det är redan så rent i lägenheten att jag har ingenting att städa för att undvika att plugga. Finns ingen att ringa heller för alla är ute i det fina vädret säkert. Överallt. Till och med i Belgien är det fint.

Jag har i alla fall massa massa gott fika att äta jämt. Eller muffins + en sån där långpannekaka med havregryn och grejer i som är jättegod. Men Linda är borta så jag är också ensam (jag tycker att det är rätt tråkigt att vara ensam, jag älskar att ha någon att prata med). Och det är inte lika gott att fika ensam. Fast det är egentligen bra för nu har jag ju "tid att plugga". Aww jag blir så odiciplinerad när jag väl sätter igång.

Det ska bli galet skönt med fredag. (=frihet) Och galet roligt att träffa Bea snart igen. (Och ungarna men mest Bea längtar jag typ efter faktiskt.)

Ha en bra och fin dag ute i solen :)

Kommentarer
Postat av: Linda

dagiskaka heter kakan :P
plugga på! om du har lite att göra kan du ju gå med allt skräp och städa hur det skåpet? :P

2007-06-02 @ 17:25:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0