I belgien

Ja, nu är jag här. Och jag är inte särskilt imponerad av vädret. Det är typ tjugo grader men det är inte sol förrän typ vid 4-5 tiden och då kan man ju ändå inte sola! Worthless.
Men barnen är jätteroliga och familjen jättegulliga. Joakim är hemma, för han är sjuk och hostar så man tror att stämläpparna ska gå sönder. Och han kan inte sova i London, så han måste få komma hem och sova när han är sjuk.
"Mitt" rum är förresten ommålat och jättefint! Det blev klart precis i onsdags när jag kom. Och jag är ledig måndagkväll - onsdagseftermiddag för barnen ska till London på intervju för en skola med Chris (vilket är en hemlighet än så länge för ungarna så ni får inte säga att jag sagt det om ni av en outgrundlig anledning skulle prata med dom).
Idag är både Chris och Joakim lediga, men jag jobbar ändå. Vilket typ är bra för jag har ingenting att göra när jag är ledig. Tur att Bea kommer tillbaka från Göteborg på måndagkväll! (nu är jag ledig till klockan 3 och jag är redan uttråkad, är som inte van att göra inget)
Mitt internet är förresten knäppt. Det funkar rätt bra nu, men jag tror det är för att jag inte har igång MSN. Såå, jag kommer kanske inte att ha de bästa MSN möjligheterna, är jag rädd. Fast kanske att jag skulle få typ en extra mottagare. Aw well, det ordnar sig.
MEN jag har ännu inte fått ETT ENDA sms från Sverige. Skärpning!

Förresten klarade jag tentan! Så nu vet ni det också. Tur för jag hade inte rymmt nåt mer i väskan. Den vägde 19,8 kg, vilket är mer än när jag skulle komma hit och bo i ett år! Märkligt.
Så jag kan inhandla nya saker för exakt 0,2 kg. Eller vara glad att malmö aviation inte är så petiga.
OCH så måste jag få skryta med att jag handlat KÖTT på colryt, vilket innebär att man måste leta reda på vad man vill ha på FLAMLÄNDSKA och sen beställa hur mycket man vill ha osv. Jag vågade aldrig göra det förr. Jag är mäkta stolt, faktiskt.. Fast jag råkade beställa jättemycket kalvkött, hoppas familjen äter upp det ihelgen.
Men sen hittade jag inte saltet och buljongtärningar, så jag var ändå tvungen att åka till shoppingcentrat och gå på GB.

Jag hade förresten med pruttlera till barnen. Blev en succe, måste jag få säga. Pruttar hörs numera konstant i huset.

Glad midsommar på er alla!!

Duka din veranda till fest för en långväga gäst i landet lagom är bäst
vi skålar för en midsommar till - färskpotatis och sill, som om tiden stått still
Välkommen, välkommen hit, vem du än är, var du än är

.

Don't fall in love with me yet
We only recently met
True I'm in love with you but
you might decide I'm a nut
Give me a week or two to
go absolutely cuckoo
then, when you see your error,
then, you can flee in terror
like everybody else does
I only tell you this cause
I'm easy to get rid of
but not if you fall in love
Know now that I'm on the make
and if you make a mistake
my heart will certainly break
I'll have to jump in a lake
and all my friends will blame you
There's no telling what they'll do
It's only fair to tell you
I'm absolutely cuckoo

sommar!

och tyvärr inte sol.
Men jag är i Skellefteå och tar det lugnt och njuter av att slippa laga mat och slippa bry mej (men jag tycker synd om mamma som måste laga mat och måste bry sig). Synd bara att alla mina kompisar typ jobbar jämt? När ska man hinna ses!! Är vad jag undrar.
Tur att systeryster inte börjat jobba än. Otur att hon fortfarande sover!

Väntar på ett samtal från  min kära vän Lotta som är jättegullig och ska hjälpa mej med min reseförsäkring. Hög femma till henne för att hon jobbar på länsförsäkringar i sommar : )

På tal om sommar, så antar jag att ni kommer att vilja nå mej trots att jag är i främmande land (HÖR AV ER. JAG SAKNAR ER REDAN.) och i sådana fall är mitt belgiska mobilnummer :
0032 (belgiens landskod) 494936955

Sådär. Nu har ni ingen ursäkt. (Det kostar lika mycket att skicka ett mess till Belgien som till Sverige så ni kan inte skylla på det heller.)

Tur är väl att min Bea är där  nere med mej i sommar. Annars hade det helt enkelt inte varit roligt!

tips


för alla som inte kollat redan

http://ksimma.bilddagboken.se/

där är jag mycket mer aktiv än här.

det är tenta om en dag

och lite mer
och jag kan inte hälften ens och jag måste klara iaf sexti procent.
= lite panikartat.
men jag har lätt världens bästa kurskamrater : D

och små saker gör mej glad.I wish that you were here we would have had a lot to talk about

2a juni

är det nu och det luktar gott ute och vädret är galet fint och det finns inte någonting negativt kvar i världen känns det nästan som. Alla verkar så glada och allting verkar så perfekt och fint. Förutom att vi har en jättetenta på fredag, Anatomi&Fysiologi. Den känns helt omöjlig. Och det är redan så rent i lägenheten att jag har ingenting att städa för att undvika att plugga. Finns ingen att ringa heller för alla är ute i det fina vädret säkert. Överallt. Till och med i Belgien är det fint.

Jag har i alla fall massa massa gott fika att äta jämt. Eller muffins + en sån där långpannekaka med havregryn och grejer i som är jättegod. Men Linda är borta så jag är också ensam (jag tycker att det är rätt tråkigt att vara ensam, jag älskar att ha någon att prata med). Och det är inte lika gott att fika ensam. Fast det är egentligen bra för nu har jag ju "tid att plugga". Aww jag blir så odiciplinerad när jag väl sätter igång.

Det ska bli galet skönt med fredag. (=frihet) Och galet roligt att träffa Bea snart igen. (Och ungarna men mest Bea längtar jag typ efter faktiskt.)

Ha en bra och fin dag ute i solen :)

RSS 2.0