things won't change until we change them


hejdååå

Imorgon åker jag till Frakrike med brysselfamiljen och stannar i nästan två veckor : ) Hoppas det blir : ) i alla fall kan lika gärna bli : / eller : ( men jag hoppas som sagt på första. Det är ju bara det att jag är less nu efter veckan.
Veckan ja, hela dagarna alla dagar med två sexåringar, det är INTE helenkelt kan jag säga. Det går som inte att hitta på nog med saker att fylla dagarna med. Iveckan har vi: åkt till badhuset, bibleoteket, på en fesvial, till IKEA, till lekparker, mormorn har varit här och ätit middag två gånger, men ÄNDÅ har det blivit en massa bråk om vad man ska göra och en vill inte spela fotboll och en vill bara spela fotboll och en vill spela schack men blir jätteledsen om hennes drottning blir tagen och den andra får en kvarts depression för att han inte kan knyta igen en ballong han blåst upp och fattar inte hur han ska kunna lära sig för jag är "inte så bra på att visa det".
Tur att jag introducerade KUBB. Det blev en hit och vi har spelat maassa med gamla sneda vedträn som knappt går att ställa upp. Engelskt namn blev "sticky".

Mamma har köpt nytt matsalsbord + stolar + digitalkamera och jag är jättespänd på att se allt. Riktigt jättespänd som. Vill nästan hem nu bara för det. Men bara nästan  : )
Igår var Ida & Bea här och åt middag (klassikern: pasta med tomatsås med champingoner och cashewnötter, delicious). Det var tur för annars hade jag nog blivit galen av barnröster. Och mörkerrädsla. Det här huset är galet läskigt när det är mörkt och det gör konstiga ljud. Inatt när jag skulle sova hörde jag ett knackljud som om nån skulle råkat stöta emot det man håller sig i när man går uppför trappan, två gånger med typ 5 minuters mellanrum. Jag blev galet rädd men sen var jag så trött att jag somnade ändå tillslut men såklart sov barnen tokbra och vaknade typ kvart i 7 istället för vid 8 som dom ibland kan sova till. AACK. (det har vart en lång dag..)
Ikväll skulle vi egentligen hitta på något men jag skulle aldrig orkat he mej iväg och Bea hade också sovit dåligt så det blev nada, tråkigt eftersom Ida åker typ nästan direkt efter jag kommit tillbaka. Tråkigt som.

Btw så är jag galet avundsjuk på Anna som sett Jazon Mraz live och inte blev det bättre när jag såg detta:

fortsättning

Nu är det heldagar som gäller. Första avklarad. Gick faktiskt över förväntan, var inte så less någon gång alls. Förutom när det inte ville sluta regna så vi bara kunde vara inne jämt.
Nu regnar det inte.
Typiskt Belgien.

Ihelgen har jag dom förresten dygnet runt. Ska bli mysigt/jobbigt. Men roligt ändå.

Tio över sjuuu vad ska jag göra ikväll tycker du? Se en film eller så? Eller något annat ändå? Aww.

Seriöst, jag har inte så mkt att berätta.

Vi var i Antwerpen ihelgen, för Cissi var här och Ida hade heller aldrig varit där så. Det var väl roligt. Det roligaste var att åka dit i Beas bil, jag älskar att åka med Bea. Jag vet inte varför jag bara gör det, jag tror att det är för att jag tycker om henne så mkt och det påminner om när vi alltid körde vilse och det regnade nån gång och så.
Det var jättemkt folk ute på gatorna igår när det för en gång skull var söndagsöppet. Galet mkt. Fesvival-mkt

Det var förresten festival här i Belgien ihelgen. Men det var rätt dyrt och slutsålt.
Var också Peace & Love ihelgen, DÄR hade jag velat vara, särskilt när Anna hörde av sig och skröt med Lars Winnerbäcks inhopp. AWWW. NÄSTA ÅR. Då jävlar ska jag dit.

Oh, If I could make sense of it all
I wish that I could sing, I'd stay in a melody,
I would float around in my everlasting song
What would I do to belive?


RSS 2.0